torstai 16. maaliskuuta 2023

Mitä on luvassa?

Kirjoitin tarinani noin kymmenen vuotta sitten. Tuolloin kahlasin paljon läpi fantasiakirjallisuutta ja uppouduin kirjojen maailmaan täysillä. Harmillisesti kirjojen lukeminen on vuosien saatossa vähentynyt, mutta unelma omasta kirjasta ei vieläkään ole sammunut.

Olen lueskellut tarinoitani uudelleen uudella silmällä ja teksteissä on selkeästi huomattavissa nuoruuden "rasavilliys". Olen saanut vaikutteita lukemastani fantasiakirjallisuudesta ja luonut omat tarinani. Tarinat sisältävät yliluonnollisia olentoja, ihmisiä sekä rutkasti huumoria, seikkailua ja vaihtuvia tilanteita, romantiikkaa ja kuumia kohtauksia unohtamatta ;) Määrittäisin ehkä kirjojen sisällön nuorille aikuisille sopivaksi, mutta kyllä niistä jokunen aikuinenkin viihdettä varmasti saa.

Kirjassa tulee olemaan kolme erilaista tarinaa ja suuri kasa persoonallisia henkilöhahmoja. Kerron vielä jossain vaiheessa hiukan lisää tarinoista. 

Sain juuri luettua ensimmäisen tarinani ajatuksella läpi ja muokkasin sitä osittain radikaalistikin itselleni mieleiseksi. Tekstien lukeminen ja muokkaaminen ja ylipäätään saaminen taittomuotoon on tällä hetkellä suurin urakka. Tekstin valmiiksi saaminen määrittää muun kirjaprosessin valmistumisen ja aikataulun. Toivottavasti tämäkin asia alkaisi kevään aikana selkeytymään.

Pysy linjoilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti