keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Huhhei!

Kirjoitin tarinani yli kymmenen vuotta sitten ja ne ovat ns. pölyttyneet yöpöydän laatikossa tähän päivään saakka. No, ei enää kauaa...  


Projekti on edennyt nyt siihen vaiheeseen, että toimeksianto on tehty. Jeij! Yhdet sille! Toimeksiannosta kirjojen painatukseen menee luultavasti ainakin noin 2-3 viikkoa.


Kiinnostuneille tiedoksi, että nyt kannattaa seurata blogia, tänne tulee tietoa. Blogia saa jakaa vaikka omissa kanavissaan halutessaan, kiitos ;)


Kun kirja on tilattavissa niin sitä voi tilata varmaan ensimmäisenä BoD-kautta ja näin ollen saan siitä suuremman palkkion kuin jos se myytäisiin jonkun muun myyjän kautta. En osaa tosin sanoa milloin ja miten nopeasti kirja ilmestyy muihin myyntikanaviin. Kirjasta tulee samalla myös e-kirja. 


Ja tietenkin kirjaa voi tilata suoraan minulta, näin välikädet eivät vie pennosia vaan saan kaiken tuoton suoraan itselleni. Tilaan pienen erän heti kuin mahdollista ja katson miten myynti lähtee sitä kautta rullaamaan :)


Innokkaat kirjabloggaajat ja muut voivat tilata arvostelukappaleen ilmaiseksi suoraan BoD:lta. Tästäkin ohjeistusta lisää tulee blogiin.


JÄNNÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti